Intense Pulsed Light (IPL)

Intense Pulsed Light (IPL)

Nooit meer te hoeven scheren of harsen, nooit meer last van pijnlijk ingegroeide of ontstoken haartjes. Het kan voor u werkelijkheid worden.

Met IPL worden uw overtollige en/of ongewenste haargroei definitief verwijdert op de plaatsen waar u dat niet wenst. Binnen 8 á 10 behandeling bent u van uw ongewenste haar groei af.

Vraag naar de mogelijkheden wij maken graag voor u een privé afspraak en demonstreren hoe het werkt. U zult overtuigt zijn van het resultaat. Nu een gratis intake gesprek en proefflits.

Hoe werkt duurzaam ontharen? In de onderste laag van de huid liggen de haarzakjes ofwel follikels waarin zich de haarwortel bevindt. Hieruit groeit de haar. Om ongewenste haargroei langdurig een halt toe te roepen is het nodig het haarzakje te beschadigen, waardoor het geen nieuwe haar meer kan produceren.

Bij IPL ontharen wordt er door middel van licht energie aan de huid toegediend. Deze energie wordt opgenomen door het pigment van de haar, het licht wordt omgezet in warmte en de haarwortel wordt vernietigd.

Afhankelijk van haardikte, haarstructuur en huidtype heeft u tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en gecertificeerd voor IPL en elektrische ontharen.

Delen:
v.a. 29,00